Asociația April Hub împreună cu Comunitatea Instagram Craiova vă invită la vernisajul expoziției de fotografie #InstaCraiova – ediția a III – a, sâmbătă, 12 mai, ora 19:00, la Sala Studio a Teatrului pentru copii și tineret Colibri Craiova (Str. Calea București, nr. 56).

Utilizatorii cu un profil public de Instagram din Craiova au fost provocați să surprindă cadre inspirate din Craiova și din jurul orașului, să urce fotografiile pe rețeaua de socializare, utilizând hashtagul #InstaCraiova.

100 dintre aceste fotografii au fost selectate, de la peste 50 de instagrameri, și vor fi expuse în a III – a ediție a proiectului fotografic, pe data de 12 mai 2018, ora 19:00. Peisaje, portrete, fotografii ce surprind momentele de fericire și momentele zilnice din viața craiovenilor vor fi expuse într-un decor floral, realizat de Florăria April.

În cadrul evenimentului, Cătălin Marica, fotograf la Marica Advertising, va susține un workshop de fotografie de produs. Un workshop de beauty va fi realizat de brandul românesc Gerovital, Crama Corcova ne va pregăti o degustare de vin, iar Era Cakes o degustare de dulciuri.

Alături de Libris și Gerovital, vom premia zece instagrameri, în funcție de implicarea lor în comunitate încă de la începutul proiectului, dar și de cât de activi și creativi sunt pe Instagram. De asemenea, cele 3 fotografii desemnate câștigătoare de 5 To Go Craiova vor fi expuse.

Din august 2016, de la începerea proiectului fotografic, până în prezent, 8.000 de fotografii spun povestea craiovenilor sub hashtagul #InstaCraiova.

Proiectul fotografic #InstaCraiova, organizat de Asociația April Hub împreună cu Comunitatea Instagram Craiova, se bucură de sprijinul Teatrului pentru Copii și Tineret Colibri, având ca parteneri: Era Cakes, Florăria April, Marica Advertising, Crama Corcova, Libris.ro, Gerovital, 5 To Go Craiova.

Expoziția va fi deschisă în perioada 13 – 20 mai 2018, în intervalul orar: 10:00 – 13:00, 16:00 – 19:00, de luni până vineri, iar sâmbăta în intervalul orar 16:00 – 19:00.

Andreea Melinescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.