Vernisajul expoziției de fotografie #InstaCraiova – ediția a II – a, a avut loc vineri, 12 mai 2017, ora 18:00, la Teatrul pentru copii și tineret Colibri.

Utilizatorii cu un profil public de Instagram din Craiova au fost provocați, în perioada 29 martie – 2 mai 2017, să surprindă cadre inspirate din Craiova și din jurul orașului, să urce fotografiile pe rețeaua de socializare, utilizând hashtagul #InstaCraiova. 100 dintre aceste fotografii au fost selectate și expuse în a doua ediție a proiectului.

În cadrul vernisajului au avut loc și două workshopuri: Fake it till you make it on Instagram by Eli Adam, consilier imagine – Style Affairs Image Store & more și Shoot, eat & repeat by EraCakes & Marica Studio.

Decorul a fost realizat de Floraria April, iar cabina foto a fost asigurată de OakEvents.

Expoziția va fi deschisă în perioada 13 mai – 06 iunie 2017, în intervalul orar: 10:00 – 13:00, 16:00 – 19:00, de luni până vineri, iar sâmbăta în intervalul orar 16:00 – 19:00.

Din august 2016, de la începerea proiectului fotografic, până în prezent, peste 2.500 de fotografii spun povestea craiovenilor sub hashtagul #InstaCraiova.

Proiectul fotografic #InstaCraiova, organizat de Asociația April Hub împreună cu Comunitatea Instagram Craiova, se bucură de sprijinul Teatrului pentru Copii și Tineret Colibri, Florăria April, având ca parteneri: Starbucks România, Style Affairs Image Store & more, Era Cakes, Asociația Bloggerilor Olteni și OakEvents.

Instagrameri organizatori: @meli_andreea@cvladulescu@whoisrikk

Instagrameri expuși: @lyanna09@ely_adam@geoodinescu@issanov@13bluerock@nadolu.bogdan@edelinao@albertdobrin@floraria.april@dalialexandra@alexandrapetcu@mariaprv23@shtephotov@gabriel_serbanescu@ellenanarcisa@meeroonna@oliviaelena_s@rushyka@andreea_afi@andraserban95@monumentalistul@florintomescu@andreeagiurca@andreeaenescu@anx_aa@joanna.grams@manuelaurlan@mishuella@craiovacetateabaniei@ralucaristea@bit_the_beagle@radoimihay@kabina_tea.coffee.shakes@kelly_the_sphynx@robertleev@corina.vasile@dana_georgescu@danstroie@i_love_cakes_brioserie@victoriadeliu@adelle.gm@laurentiu.nica@ruuxrp@adinasmiles@andreea.elena.22

Apariții Mass-Media:

More:

Articole pe site despre #InstaCraiova aici și aici.

Eveniment pe Facebook aici.