✨ Eu sunt… ✨
cu Adela Ciocan, Daniel Suciu, Cristina Brumă, Alex Stoicescu, Sergiu Ștefanache
Regia: Laurențiu Tudor
Coregrafia: Bianca Bor
Text: Laurențiu Tudor & Andreea Melinescu
Video design: Marin Fagu
Light design: Nichita Teodorescu

✨ Premieră: 28 aprilie, ora 18:00 la Teatrul Colibri Craiova, str. Calea București, nr. 56.

Intrarea este gratuită și se face pe bază de rezervare, printr-un email la adresa aprilhubong@gmail.com sau printr-un mesaj pe pagina de Facebook a Asociației April Hub, în limita locurilor disponibile.

✨ Spectacolul este în primul rând despre spații. Personajele migrează dintr-un spațiu în altul în speranța că îl vor găsi pe acela în care să se simtă în siguranță și în confort. E o continuă migrație, atât la nivel macro cât și la nivel micro. Uneori credem că oriunde ne e mai bine decât aici, orice ar reprezenta „oriunde” și „aici”, alteori s-ar putea să ne fie mai bine în bucătărie decât în dormitor.

În al doilea rând, e despre comunicare. Însuși actul de a comunica se supune și el spațiului. Într-un univers în care telefonul și online-ul devin spații de comunicare principale, comunicarea față-în-față devine un mediu de expunere și implicit de vulnerabilizare mult mai mare.

Existența personajelor care comunică ne-mediat nu face în felul ăsta decât să ne oblige să le punem în balanță și să ne punem întrebări, însă nu neapărat să ne dăm și răspunsurile.

Un al treilea plan pe care îl explorăm e cel al sentimentului de apartenență și al integrării. Un plan în care punem în discuție cum suntem primiți și cum îi primim pe ceilalți și totodată noțiunea de „celălalt”, nevoia de celălalt, care poate e diferit și nu prea, dar de care avem nevoie ori pentru a ne asculta, ori numai să fie acolo pentru a ne configura reperele despre noi înșine.

Parteneri: Universitatea de Arte Târgu Mureș și Teatrul Colibri Craiova

Project Humanity: Theater Lab 1.0 are ca obiectiv crearea unui context educativ – cultural pentru tineri, menit să le dezvolte spiritul civic și democratic, dar și creativitatea, gândirea critică și participarea activă. Este al V – lea proiect co-finanțat de Corpul European de Solidaritate, sub egida Asociației April Hub, două din proiectele trecute fiind premiate la Gala Tineretului din România, precum și la Gala Societății Civile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.