Hastagul #InstaCraiova a adunat, în perioada 22 august – 1 octombrie 2016, peste 800 de fotografii ce spun povestea craiovenilor.

100 dintre cele mai inspirate fotografii  vor fi expuse în prima expoziție dedicată utilizatorilor Instagram din Craiova, expoziție ce va avea vernisajul în data de 9 octombrie, la ora 17:00 în Sala Studio a Teatrului pentru Copii și Tineret Colibri (Str. Calea București, nr. 56).

Expoziția va fi deschisă publicului în perioada 10 – 26 octombrie, în intervalul orar: 10:00 – 13:00, 16:00 – 19:00, de luni până vineri, iar sâmbăta în intervalul orar 16:00 – 19:00.

Proiectul #InstaCraiova este organizat de Asociația April Hub împreună cu Comunitatea Instagram Craiova și se bucură de sprijinul Teatrului pentru Copii și Tineret Colibri, Florăria April, Umbrella Media, având ca partener brandul Lidl România.

Peisaje, portrete, fotografii ce surprind momentele de fericire și momentele zilnice din viața craiovenilor vor fi expuse într-un cadru sustenabil, printre plante cu rădăcini aflate la vedere în becuri și în sticle. Nu în ultimul rând, craiovenii sunt invitați să ia parte la concursul organizat de Lidl.

Lidl te provoacă să schimbi perspectiva

Lidl a pregătit o surpriză craiovenilor, provocându-i să își folosească creativitatea într-un concurs de fotografie. Concursul, care se va desfășura în perioada 09.10.2016 – 26.10.2016, va avea în centru o instalație sub formă de caleidoscop, care îi va ajuta pe participanți să realizeze cadre inedite cu doze de Freeway, numai bune pentru a fi postate pe Instagram. Instalația se va afla în Sala Studio a Teatrului pentru Copii și Tineret Colibri pe toată durata expoziției.

Pentru a se înscrie în concurs, craiovenii trebuie să realizeze o poză cu ajutorul instalației și să o posteze pe pagina personală de Instagram, folosind hashtag-urile #SchimbaPerspectiva #Freeway și tag către profilul @LidlRomania.

Câștigătorii, care vor fi desemnați prin tragere la sorți, au șansa de a câștiga unul dintre premiile puse în joc: o tabletă Samsung Galaxy Tab 3 Lite, 3 perechi de ochelari Google Cardboard sau 5 vouchere de cumpărături. Regulamentul concursului va fi disponibil pe pagina www.lidl.ro, secțiunea „Evenimente”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.