Fă o fotografie, folosește #INSTACRAIOVA și ea poate fi expusă în prima expoziție fotografică dedicată pasionaților de Instagram din Craiova.

 

UPDATE: am decis să prelungim termenul, astfel fotografiile pot fi postate până pe 1 octombrie, iar vernisajul va avea loc pe data de 9 octombrie, în Sala Studio a Teatrului pentru Copii și Tineret Colibri. 

ÎmpreuINSTA_CRAIOVA_PIC_micnă cu Comunitatea Instagram din Craiova în perioada 22 august – 16 septembrie desfășurăm prima ediție a proiectului InstaCraiova.

În această perioadă utilizatorii Instagram sunt invitați să posteze fotografii din Craiova și din jurul orașului sub hastag-ul #INSTACRAIOVA. Cele mai inspirate 100 de fotografii își vor face loc în expoziția fotografică ce va avea loc pe data de 23 septembrie 2016.

InstaCraiova este un proiect ce își propune să promoveze viața de zi cu zi din Craiova, precum și obiectivele turistice, prin fotografii, fie realizate de profesioniști, fie de amatori, fotografii urcate pe platforma Instagram. Promovarea artelor vizuale – fotografia, dar și a platformei de social media – Instagram, alături de încurajarea pasionaților de fotografie să fie activi într-un mod pozitiv în mediul online, reprezintă alte obiective ale proiectului.

One Thought on “InstaCraiova la prima ediție”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.