Voluntar pentru o vară ?
Ediția a IV – a
#PuppetsOccupyStreet, Carnivale Edition
?

În parteneriat cu Teatrul pentru copii și tineret „Colibri” Craiova ? deschidem aplicația pentru voluntarii ce vor să se alăture echipei Festivalului Puppets Occupy Street. ?

Povestea Festivalului Puppets Occupy Street a început în 2014, când păpușile au pus stăpânire pe străzile Craiovei și au răspândit pasiunea pentru arta animației. De atunci, timp de 8 zile, în fiecare an, comunitatea locală vibrează alături de companii de teatru private și artiști independenți din întreaga lume.

Vino și tu alături de noi! Participă la tot procesul de creație, la ceea ce se întâmplă în spatele și în fața scenei, completând formularul: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSetC_6Eu3KV…/viewform

? Întrebări pe care ai putea să le ai:

 1. Până când mă pot înscrie ca voluntar?
  Perioada de înscriere este 09 – 23 iunie 2022.
 2. Ce voi câștiga în urma implicării mele ca voluntar?
  În primul rând, o experiență inedită în care vei putea lega prietenii și cunoaște artiști și culturi diferite, din toate colțurile lumii, POS fiind primul festival de arta animației din România, ce se desfășoară exclusiv în spații neconvenționale, creat pentru comunitate.
  Vei da dovadă de responsabilitate socială, implicându-te activ în viața comunității și îți vei dezvolta o serie de abilități, precum: abilități de comunicare, de gestionare a conflictelor și a timpului, abilități de lucru manual și lucru în echipă. Îți vei petrece timpul într-un mediu multicultural și creativ. De asemenea, veți primi un contract de voluntariat și un certificat de voluntariat la finalul experienței.
 3. Pe ce perioadă este contractul de voluntariat?
  Contractul de voluntariat este pe o perioadă determinată: 01 august 2022 – 05 septembrie 2022.
 4. Când este festivalul?
  Perioada festivalului este 25 august – 01 septembrie 2022, în care disponibilitatea este un criteriu obligatoriu!

ATENȚIE ❗
1) Selecția voluntarilor se va face pe baza formularului, iar rezultatul va fi comunicat prin email, în perioada 07 – 14 iulie 2022.
2) Nu toate persoanele care completează formularul vor ajunge voluntari POS. În cazul voluntarilor ce nu au experiență sau nu au mai participat la edițiile trecute, există posibilitatea ca ei să treacă printr-un interviu, pentru a ne cunoaște mai bine. Vârsta minimă de înscriere ca voluntar este 14 ani.
3) Locația evenimentului nu este menționată, deoarece, după selectarea voluntarilor, vom stabili împreună echipele pe zone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.