Chiar dacă 2020 este un an atipic, continuăm proiectul „Voluntar pentru o vară”, în parteneriat cu Teatrul pentru copii și tineret „Colibri” și deschidem aplicația pentru voluntarii ce vor să se alăture echipei Festivalului Puppets Occupy Street.

Timp de 8 zile, aproape 100 de artiști vor colora străzile Craiovei și vor aduce la viață orașul, menținând, desigur, distanțarea fizică și regulile sanitare obligatorii.

Noi suntem pregătiți să facem față provocărilor de anul acesta și să nu le lăsăm să ne strice plăcerea de a ne bucura de arta animației. Alătură-te și tu echipei, participând la tot procesul de creație și la ceea ce se întâmplă în spatele scenei, completând formularul de mai jos.

Link formular: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScUypNpdEYOH2j_A4_u80yJaxgRlT4J0NhYHyrnyk9QLHnThw/viewform

Întrebări pe care ai putea să le ai:

 1. Până când mă pot înscrie?
  Perioada de înscriere este 26 iulie 2020 – 2 august 2020.
 2. Ce voi câștiga în urma implicării mele ca voluntar?
  În primul rând, o experiență inedită în care vei putea lega prietenii și cunoaște artiști din toată țara, POS fiind primul festival de arta animației din România, ce se desfășoară exclusiv în spații neconvenționale, creat pentru comunitate. Vei da dovadă de responsabilitate socială, implicându-te activ în viața comunității și îți vei dezvolta o serie de abilități, precum: abilități de comunicare sau de gestionare a conflictelor și a timpului, abilități de lucru manual și lucru în echipă. De asemenea, veți primi un contract de voluntariat și un certificat care atestă fiecare oră de implicare.
 3. Pe ce perioadă este contractul de voluntariat?
  Contractul de voluntariat este pe o perioadă determinată: 12 august 2020 – 02 septembrie 2020
 4. Când este festivalul?
  Perioada festivalului este 25 august – 1 septembrie 2020, în care disponibilitatea este un criteriu obligatoriu!

ATENȚIE!
1) Selectarea voluntarilor se va face pe baza formularului.
2) Nu toate persoanele care completează formularul vor ajunge voluntari POS. În cazul voluntarilor ce nu au experiență sau nu au mai participat la edițiile trecute, există posibilitatea ca ei să treacă printr-un scurt interviu online, pentru a ne cunoște mai bine.
3) Locația evenimentului nu este menționată, deoarece, după selectarea voluntarilor, vom stabili împreună echipele pe zone. Anul acesta, datorită pandemiei de COVID-19, festivalul se va desfășura în zonele centrale și în parcuri, nu și în cartiere.

Eveniment Facebook – https://www.facebook.com/events/683195325565432

Contact:
Bianca Mihaela
Asociația April Hub
aprilhubong@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.