Ediția a V-a a proiectului fotografic #InstaCraiova se transformă într-un festival de tineret. Timp de două zile, 4 – 5 septembrie, în Piața William Shakespeare, vor avea loc workshop-uri de fotografie, de social media, ateliere & demonstrații, spectacole de teatru, muzică, expoziții.

Accesul la evenimente se va face în limita locurilor disponibile și respectând distanțarea fizică și regulile sanitare obligatorii!

Formularele de înscriere la workshop-urile de fotografie vor fi disponibile luni, 31 august.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este Afis-PROGRAM-InstaCraiova-Fest-1024x775.png
Check the Facebook event here.

InstaCraiova, The Festival este organizat de Asociația April Hub și cofinanțat de Corpul european de solidaritate al Uniunii Europene.

Ne bucurăm de sprijinul Primăriei Municipiului Craiova, Teatrului Colibri, dar și a Companiei MAG. Festivalul are următorii parteneri: Centrul pentru Dezvoltare Comunitară Durabilă, Concept Web, April – Floral & Event Design, Lădiţe.ro, ANGHEL, Farmec, 5 to go, Stanciu Alexandru Photographer, Fleur de Lune, Aquarelle Photographies, Frécherie, Pur.clothing, Cereal Crunch, Summer Spell, Poartă-mă cu flori, @rame_tablouri_craiova, fiind sponsorizat de TOPGEL.

InstaCraiova este un proiect fotografic dedicat pasionaților de arte vizuale și Instagram, inițiat în 2016.

Prin evenimentele pe care le organizăm urmărim dezvoltarea competențelor, sprijinirea și stimularea creativității și a performanței tinerilor în industria creativă, dar și accesul la educație non-formală. Proiectul își propune și formarea unei comunități dincolo de mediul online, dar și încurajarea voluntariatului, ca expresie a cetățeniei active, a solidarității și responsabilității sociale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.